top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

'Ze heeft echt iets bijzonders!'

Toen Leela klaar was met haar optreden in het Slachthuis (oftewel dé creatieve broedplaats voor de Haarlemse muziekscene) bestelde ik een drankje aan de bar.
De dame die me hielp, zei terloops tegen haar collega: 'Zo, dat was goed!' 'Ja,' antwoordde barvrouw nummer 2, 'Ze heeft echt iets bijzonders!' 'Dat is onze dochter,' zei ik. 'Zeker trots?', vroeg barvrouw nummer 1. 'Als een aap met zeven staarten,' reageerde ik. Want we hielden het wel netjes.


Hieronder de video (geschoten door Mel 'The Mother' Kremer) van de eerste song die Leela speelde. Ik had al eerder iets van haar geplaatst, maar dit was haar laatste optreden voor 'Hart Voor Talent'. En dat wil je dan als aap met zeven staarten toch even laten zien. Ben benieuwd of je het eens bent met het barpersoneel van het Slachthuis. Ik wel in ieder geval.


Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page