top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Schandelijk filmpje (maar erg leuk!)

Ik ga er niet veel over over zeggen. Je moet maar kijken naar deze 'serieuze' gast, die via de zogenaamde 'Hot Crazy Matrix Hot Guide To Women' laat zien hoe een man met bepaalde typen vrouwen om moet gaan en welke keuzes hij dient te maken (en andersom). We leren o.a. dat de zogenaamde Unicorn categorie het hoogst haalbare is.Het zal wel aan mijn erbarmelijke gevoel voor humor liggen, dat ik hier heel hard om gelachen heb. In één van de reacties op het filmpje las ik: '’I've watched this as a joke over the years, but the older I get, the more and more I realize how accurate this actually is. Would have saved me a few heartbreaks if I took this chart seriously, hahaha.'


Hier is de video. Enjoy! 😅Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page