top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Moeder MEL.K

Moederdag 2023 is bijna voorbij, maar ik wil toch nog even van de gelegenheid gebruik maken om één moeder speciaal in het zonnetje te zetten, namelijk kunstenaar MEL.K, pseudoniem voor Mel Kremer, de moeder van mijn dochter.Als je uit elkaar bent en je hebt een kind of kinderen, dan ben je eigenlijk toch nog een soort van samen. Want hoe je het wendt of keert, dan heb je wel levenslang met elkaar. Dat klinkt als een straf en als ik sommige mensen om me heen hoor, dan is het dat ook. Wat dat betreft ben ik een geluksvogel. Om verschillende redenen. In de eerste plaats ben ik altijd welkom bij haar thuis en hebben we gewoon een uitstekend contact. En dat is niet omdat het vanwege dochterlief een moeten is, maar omdat het vriendschappelijke gewoon organisch is ontstaan. Natuurlijk hebben we onze differences, maar dat heb je in liefdesrelaties ook. Gelukkig maar.


Daarnaast is ze de beste moeder, die mijn dochter zich wensen kan. En ook in dit geval hoor ik soms verhalen die ik absoluut niet herken. Komt waarschijnlijk omdat alle moeders die dicht bij me staan uitstekende moeders zijn. En als je wees bent en een groot kind, zoals ik, dan is het fijn om zulke mama's om je heen te hebben, kan ik je vertellen.


foto: Graham Lusty


Los daarvan ben ik de laatste paar jaar zelfs trots op mama Mel. Dan denk ik: wat gaaf dat zij de moeder van mijn dochter is. Onder het pseudoniem MEL.K (samenvoegsel van Mel en de K van haar achternaam Kremer) maakt ze namelijk kunst. Fascinerende kunst, waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden. De definitie van kunst is de bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. Zo bekeken is MEL.K een echte kunstenaar. En het mooie is dat ze niet voor één gat te vangen is, zoals je op bijgaande foto's kunt zien.Sinds kort hangt haar werk in beachclub Ohana in Zandvoort. Dus mocht je een dagje strand doen, ga even kijken. Vind ik leuk, vindt zij leuk. En vergeet niet dat foto's veel minder zeggen dan the real thing. Een kromme vergelijking misschien, maar een auto in de showroom zien staan is toch compleet anders dan op een foto. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je haar hier bereiken: + 31 650128460. Of via haar Instagram pagina, waarop uiteraard nog nog veel meer van haar werken te vinden zijn. En geen kletspraatjes ophangen, want dan weten haar vriend en ik je te vinden. 😅

Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page