top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Mijn bromance met Danny Howells

Ruim 25 jaar geleden zag ik Danny Howells voor het eerst op de Mean Fiddler Stage van het Phoenix Festival in Stratford-upon-Avon, als warm up Dj voor de na hem geprogrammeerde John Digweed en Sasha. En het was liefde op het eerste gezicht. Eindelijk ontmoette ik iemand die gekker was dan ik. Hier als voorgerecht mijn foto-tijdlijn met Danny (het hoofdgerecht, mijn ADE 2023 review, wordt morgen uitgeserveerd).


1997Backstage The Phoenix Festival in 1997. We proosten op onze eerste ontmoeting.


1998Promotiefoto voor onze CD Nightlife Report 1. Mick Boskamp presents Danny Howells. We zijn ook lekker matching qua kleding.


1999Op Ibiza vond Dj en festivalorganisator Stef Vrolijk drie pruiken achterin zijn huurauto. Zijn gezelschap bestond die dag uit Danny en mij. En dan kun je er vergif op innemen dat die pruiken een functie kregen.


2003's Ochtends in de lounge van Hotel Boskamp nabij de Amsterdamse Kalvertoren.


2007Op het Extrema Festival in het zuiden des lands. Mooie feesten waren dat.


2015Dit was op het Edit Festival nabij Spaarnwoude en Haarlem. Diezelfde dag filmde ik house-opa Johan de Vries, een filmpje dat inmiddels 30 miljoen x (!) bekeken is.


2023Je begrijpt natuurlijk dat ik op deze manier alle hoop op een leuke vrouw aan mijn zijde wel kan shaken. Dé foto werd afgelopen zaterdag gemaakt door de onvolprezen Ronald Pronk backstage Boom Chicago, waar Danny draaide ter ere van 10 jaar Selador Records.


Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page