top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Lieve Paul, ik zal het nooit meer doen!

De resterende weken van het jaar krijg ik het altijd drukker in dat al behoorlijk drukke hoofd van me. Dan besteed ik aandacht aan alles dat ik gemist heb om over te schrijven in het bijna oude jaar. Maar dat zeker de moeite waard is om toch nog te noteren in de komende paar weken. Voordat het 2024 wordt en we niet meer terug, maar vooruit gaan kijken.Met super vriend Paul Aandewiel, o.a. regisseur bij Talpa en verantwoordelijk voor het filmen en editen van het gros van mijn video-fimpjes van de laatste paar jaar. Ook de bijgesloten filmpjes zijn door hem gemaakt.


En dat varieert van feesten (OMG, je krijgt nog drie afleveringen 'Verjaardagsfeest' van me!) tot (Kerst)cadeautjes die ik tegenkwam en geweldig vond, het gaat van bizarre gebeurtenissen waar ik toch nog tegenaan liep in dat koppie van me tot - jawel - het maken van excuses voor wat ik het afgelopen jaar heb gedaan of juist heb nagelaten. Dat vind ik niet gemakkelijk. Ik heb mezelf dan ook aangeleerd om eerst de moeilijke en dan als beloning de leuke dingen te doen. Ik ga nu sorry zeggen, of beter gezegd: schriftelijk spijt betuigen aan mijn hele goede vriend* Paul Aandewiel.


Een paar dagen geleden plaatste hij op Facebook als reactie onder de link naar mijn column over de BMW Driving Experience, onderstaand filmpje. Dat filmpje ging ik nog gebruiken, had ik tegen hem gezegd, en dat moet een belofte teveel zijn geweest, vandaar deze kamikaze-actie van hem. Ik was niet boos, nee, ik schaamde me juist. Want ik zag nu in volle ernst wat mijn gedrag teweeg had gebracht bij dit mooie mens. Afijn, hier is alvast het bewuste filmpje.De opnames in de auto zijn gemaakt door mijn super vriendelijke en charmante co-coureur Thea Hoornweg.


Lieve, lieve Paul, het spijt me dat ik je filmpjes laat filmen en editen om ze vervolgens nooit meer of veels te laat te plaatsen. Geloof me; ik plaats ze altijd, maar nooit als ik zeg dat ik ze plaats. Toegegeven: je hebt wel een paar filmpjes gemaakt die te lang op de plank hebben gelegen en die de tand des tijds niet hebben doorstaan, maar ook hierin maak ik het goed met je. Door onderstaande 'test' van de Aygo X te plaatsen, die super goed gefilmd en ge-edit is door jou, maar die qua looks van ondergetekende wel schrikken is.De ' soundtrack' onder dit filmpje is de geniale Hel:slowed track Flashed.


Ik lijk wel een volgevreten Tokkie! En dan die outfit van me! Wat staat er nou op mijn shirt? I don't know how to act my age. I've never been this old before.

Ja, ik ben me er eentje.


Maar zeg eerlijk: die Aygo X van Toyota is al met al een lekker karretje. Was alleen vergeten hoe lekker. HIER vind je meer info over de wagen en de button voor het boeken van een proefrit.


Ook een bovenstebeste auto, maar dan in een hoger segment, is de MG Marvel R Electric, het vlaggenschip van MG. Die heb ik ook getest en die test heb jij ook gefilmd en gemonteerd. Deze maand precies twee jaar geleden. En heb ik er iets mee gedaan qua publicatie? Nada Nakko. Maar weet je wat? Ik doe het alsnog. De kijker moet mijn dikke hoofd maar voor lief nemen:

Sorry, Paul, ik zal het nooit meer doen om je iets te laten filmen en monteren, ook nog eens voor nop, en het dan niet te gebruiken. Schandelijk!


*Voorheen had ik het altijd over 'mijn besties' als ik het over mijn allerbeste vrienden had. Want terwijl de meeste mensen 1 bestie hebben, ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik er maar liefst vier heb. Maar laatst zei Sicco van Aalten, 1 van de vier besties, tegen me: 'Waarom stel je me nou voor als 1 van je vier besties? Je doet me denken aan iemand die vier alpaca's op zijn erf heeft lopen en tegen mensen zegt: 'Die anderen liggen nu te tukken, maar dit is 1 van mijn 4 alpaca's.'

Ik begreep de boodschap en heb het nu over 'een hele goede vriend'. Waar ik legitiem en ook vol trots aan toe kan voegen: 'Waarvan ik er een aantal heb.'


Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page