top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Lekker zoomen met Camilla Blue

Doe jezelf een groot plezier en zoek op Spotify Camilla Blue op. Als je naar de nieuwste single Roll The Dice van deze waanzinnig getalenteerde Southern Belle luistert (ze komt uit het Zuiden des lands), ben je verkocht. Ik kreeg zowaar zin om te zoomen met haar...


fotografie: Govert de Roos


Het is allemaal de schuld van mijn maatje, fotograaf Govert de Roos. Hij mailde me op 16 maart: 'Kan jij hier iets mee?? Bespreken we vanmiddag ff. Zo een lieverd, deze dame...'


Bijgesloten in zijn mail waren drie prachtige de Roos foto's van de 'lieverd' in kwestie. Maar of ik er iets mee kon, hing af van hoe Camilla Blue klonk. Als een klok, bleek. Want toen ik ging luisteren was ik meteen verkocht. Ik besloot haar te polsen of ze zin had in een gesprek via zoom. Hier is deze opgenomen conversatie. Een gesprek dat heerlijk alle kanten op dwarrelde en dat me op het puntje van mijn stoel hield.

Yorumlar


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page