top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Hier is ‘ie dan. Mickboskamp.com!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat.


Op de Oor/Hitkrant Reünie van afgelopen maandag laat ik aan Rinus Gerritsen van Golden Earring alvast de site zien. Foto: Edu van Hasselt.


Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken. Maar hier is mijn nieuwe website. Ik moet het anders zeggen: hier is mijn eerste, serieuze website. In mijn lange, bijna 50-jarige (!) bestaan als journalist, schrijver en publicist heb ik een paar websites gehad, maar die stierven één voor één een vroege, anonieme dood.


Deze is en wordt anders, kan ik je verzekeren. Ik heb aardig wat meegemaakt, de afgelopen jaren. En dat moet ik kwijt aan je. Natuurlijk wil ik niet alleen maar terugblikken. Omdat ik nog midden in het leven sta, gebeuren er mooie dingen en zijn er grote plannen. En ook daar wil ik verslag van doen.


Wat de vormgeving betreft, is het precies geworden wat ik voor ogen heb en daar ben ik het verantwoordelijke team van bouwers (waarvan de baas niet toevallig Bob heet) ontzettend dankbaar voor. Als je de stukken leest die er nu op staan, zul je wellicht denken: die heb ik al eens eerder gelezen. En dat klopt. Je moet het vergelijken met een splinternieuwe woning. Daar trek je als kersverse eigenaar vaak in met wat oude spullen. Waarna je de tijd neemt om het huis in te richten met passend meubilair.


Dat ga ik de komende tijd met veel plezier doen. En wat ik hoop is dat je me met evenveel plezier gaat volgen.

Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page