top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Een hele speciale muzikale Kerstwens

Ik houd het kort. Ik wens jou een hele fijne Kerst (Oud & Nieuw komt nog). Oh ja, ik heb nog iets leuks voor je... I'll keep it short. I wish you a very happy Christmas (New Year's Eve comes later). Oh, and I have something nice for you...

Tussen Kerst en Oud & Nieuw vertel ik (of eigenlijk schrijf ik) wat mijn album van het jaar is geworden en deel ik ook mijn Spotify Wrapped en de top 100 van de door mij meest geluisterde tracks van 2023. Alvast vooruitlopend op deze belangrijke gebeurtenis (in mijn leven 😅), is hier een tipje van de sluier in de toepasselijke vorm van een Kerstsong. En nu houd ik mijn mond.


Between Christmas and New Year's Eve I tell (or actually write) what my album of the year is and I also share my Spotify Wrapped and the top 100 of the most listened to tracks of 2023. In anticipation of this important event (in my life 😅), here is a sneak peek in the appropriate form of a Christmas song. And now I shut up.
Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page