top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Can you keep a secret? Wahlhafen wordt te gek op vrijdag 19 1 2024

Dit is mijn blog, toch? Dan mag ik hier doen en laten wat ik wil. Vandaag doe ik het namelijk helemaal anders....Van de mensen die het historische & hysterische roze dakfeest gaven...


En die tijdens een zinderende zomer van het strand van Hoek van Holland the place to be maakten...


Die gasten dus geven vrijdag 19 januari weer acte de présence in hun hometown Rotterdam. Met de tweede editie van Wahlhafen Secret Club.


Geïnteresseerd in de Nieuwjaarsdans van Wahlhafen Secret Club? Op een lokatie die too good to be true is (maar very true indeed)? Lees dan dit:De Nieuwjaarsdans van Wahlhafen Secret Club komt nu wel heel dichtbij! De december-editie was hiervoor de perfecte opwarmer in de catacomben van de Arminiuskerk. Ja, onze steeds minder geheime 'feestlokatie' is misschien wel de meest bizarre, maar tegelijk ook meest toepasselijke plek om hemelse klanken van de underground te horen. Met dit keer als gast-Dj Austin Dest, volgens velen 1 van de sensaties van het afgelopen jaar. Samen met B.O.B en John Lee Gain. vormt ze het muzikale hart van deze unieke avond en nacht.


Kom als je mooiste zelf, toast op 2024 met bubbels on the house, geniet van de klassieke cocktails, van de sexyness, van de friends for friends vibe. En let wel: iedereen met het hart op de goede plek is welkom. Join the club op vrijdag 19 januari, 22:00-03:00. Het wordt weer...magisch.


Tickets vind je HIER.


Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder een impressie van de eerste Wahlhafen Secret Club in december vorig jaar (meer beelden volgen):
Commenti


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page