top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Anthony Pappa's Hartstocht

Nu nog maar 5 nachtjes slapen en het leukste dance-festival van Nederland begint. Twee weken geleden, alsof het niets was en de flyer al gedeeld, werd nog eventjes doodleuk de grootste Australische dance-Dj en internationale club-, party- en festival-legende Anthony Pappa aan de toch al bizarre lijst met topnamen gevoegd die in Elp op Hartstocht Zomerliefde draaien.Met Anthony en zijn lieve, leuke Louise, die er jammer genoeg niet bij is tijdens deze tournee van de Dj.


Een paar jaar geleden zag ik Anthony voor het eerst in 20 jaar weer terug. Via Zoom deed ik toen een interview met hem voor de site Mannenzaken. Die site is inmiddels ter ziele, maar dat interview is gelukkig geconserveerd gebleven op YouTube. Het is een betrekkelijk kort, maar wel interessant gesprek. En altijd leuk om wat van iemand te weten als je hem of haar achter de draaitafels ziet staan.

Daarnaast is het verhaal van Anthony best wel een heftig verhaal...

De video is geschoten en ge-edit door Paul Aandewiel.HIER vind je alle Hartstocht Zomerliefde info (dus ook over tickets).


p.s. ik schrok van mezelf toen ik het interview terug zag. Ik was daar ruim 20 kilo zwaarder dan nu. Wat ben ik blij dat ik de stap naar gezond oud worden heb gezet. Dat die beslissing vruchten heeft afgeworpen en nog steeds afwerpt, is ook iets dat ik aankomend weekend ga vieren in Elp.


p.p.s. Dit is een kaart met de weersvooruitzichten voor 8, 9 en 10 september:

OMG!!!!!!!

image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page