top of page
  • Foto van schrijverMick Boskamp

Hét dance-festival van 2023 is nabij

Nog slechts 6 nachtjes slapen en de tweede editie van het in mijn ogen leukste zomerfestival van vorig jaar gaat van start. Ik ben erbij. Ik moét erbij zijn, want ik sta op de flyer...
Toen ik vorige week een video-aankondiging van het Hartstocht Zomerliefde Festival in het Drentse Elp liet zien met mij in de afbeelding en bij de artiesten op de poster, kreeg ik van Arno MaloMalo een reactie. Arno, die samen met zijn vrouw Zella het booming Dj-duo MaloMalo vormt, kon ik gerust stellen. Aldus:Let niet op Chrizzy Bizzy. Die is Bizzy met alles, behalve met slapen.


Maar om niet af te dwalen (waar ik goed in ben): op het Hartstocht Zomerliefde Festival 2023 presenteer en interview ik op zaterdag Dj's op de Fancee stage. Het wordt gefilmd, dus de ongelukkige thuisblijvers kunnen dat stukje van Hartstocht misschien ooit terug zien.


Tot aan het grote moment van vrijdag aanstaande schrijf ik vanaf deze zaterdag elke dag een stuk over Hartstocht Zomerliefde. En geloof me: dat is geen commerciële actie van me. Ik heb namelijk een aantal bijzondere verhalen te vertellen en te laten zien. Ondertussen kun je nog steeds kaartjes kopen voor het tweedaagse festival op 9 en 10 september aanstaande!

Comments


image.jpg

Door

Mick Boskamp

bottom of page